Onze diensten: onze klanten aan het woord!

5 minuten lezen

Léa Léonard 👩🏻‍💻

Léa Léonard 👩🏻‍💻

Specialist in het ontcijferen van vastgoedtermen

Vastgoed anders bekeken, wat betekent dat precies? We laten onze klanten aan het woord om hun ervaringen te delen.

1. Begeleiding van jouw vastgoedproject van A tot Z

Tijdens het hele traject werd vanuit het kantoor tot en met de ondertekening van de akte een professionele vijfsterrenservice geboden. Al mijn dank gaat uit naar Marc Van Pachterbeke voor zijn adviezen en zijn beschikbaarheid.  

Danielle B.

Want onze vastgoedmakelaars doen veel meer dan enkel de deuren openen van woningen of appartementen die te koop zijn. Bij We Invest worden de makelaars omringd door professionele fotografen, marketingexperts, informaticaspecialisten en juridische keien in hun vak, zodat die makelaars zich volop kunnen wijden aan datgene waarin zij sterk zijn: de begeleiding van de klant van bij de schatting van de waarde van een pand, tot op het ogenblik dat de deal is gesloten en de champagne mag worden ontkurkt!

2. Een realistische schatting van je woning

Ik ben bijzonder tevreden over makelaar Lucas Detraux. Sympathiek, eerlijk, hard werkend en zonder omwegen. Zijn schatting van ons pand lag €30.000 lager dan de schatting van een andere makelaar. Verbasend? Ook de bank kwam de waarde van het pand schatten en die kwam precies op hetzelfde bedrag uit als de heer Detraux!  

Barbara L.

Het kan misschien een goed idee lijken om de waarde van een woning of appartement hoger in te schatten dan de werkelijke waarde. Maar dat is het echt niet, want dat keert zich uiteindelijk tegen je. Maar een pand waarvan de waarde te hoog is ingeschat, blijft wellicht lang onverkocht en dat doet bij potentiële kopers het wantrouwen sterk toenemen.

De emotionele band die je met je huis of appartement hebt, kan ervoor zorgen dat je de werkelijke waarde ervan niet meer objectief bekijkt. Sommige makelaars schrikken er bovendien niet voor terug om bij hun schatting de waarde wat 'op te blazen', om je zo over de streep te halen om met hen te werken.

Geen goed idee volgens ons, en volledig onethisch! Maar wat is dan het recept van We Invest om een correcte schatting te verzekeren?

  1. Vastgoedmakelaars die permanent worden opgeleid en geïnformeerd over de marktontwikkelingen. 

  2. Een zeer volledige database die continu up-to-date wordt gehouden en die als referentie wordt gebruikt. Die database is uitgebouwd op basis van alle door ons gerealiseerde vastgoedtransacties en omvat de reële marktinformatie verrijkt met AI.

  3. Verschillende ijkingspunten in de buurt doordat onze lokale makelaars echte experts zijn van hun lokale markt.

Om kwalijke verrassingen te voorkomen is het altijd interessant een eerste schatting van de waarde van je woning te laten doen via onze online schattingstool.

3. Zo zal je jouw woning nog nooit gezien hebben...

De manier waarop het vastgoedkantoor de woning op zijn site heeft voorgesteld met foto’s, een video en een smaakmakende omschrijving, was bijzonder professioneel. Op die manier werden de troeven van het pand heel mooi in de verf gezet.   

Jean-Pierre F

Foto’s, video’s, virtuele bezoeken… Bij We Invest doen we er allés aan om jouw woning aantrekkelijk voor te stellen. Dit natuurlijk met de bedoeling om het hart van potentiële kopers wat sneller te laten slaan. Er is trouwens aangetoond dat aantrekkelijke kwalitatieve foto’s ervoor zorgen dat een pand gemiddeld 21 dagen sneller een koper vindt! 

4. Optimale (digitale) visibiliteit 

Jullie zoekertjes zijn werkelijk prachtig, net als de virtuele bezoeken. Het is het mooiste wat op de markt te vinden is.  

Candice D.

Onze marketingteams en technologische specialisten stellen alles in het werk om potentiële kopers te bereiken via sociale netwerken, de website, advertenties, vastgoedplatforms, enzovoort. En natuurlijk is er ook ons matchingsysteem dat ervoor zorgt dat mensen op zoek naar jouw type woning op de hoogte wordt gebracht van elke nieuwe koopkans

5. Gepersonaliseerde brochure van jouw woning of appartement 

Het vastgoedkantoor stelt zeer volledige documentatie op en maakt aantrekkelijke video’s over de  woningen en appartementen die te koop zijn.  

Dorian S.

We Invest maakt gepersonaliseerde brochures op voor elk pand. Wat kunnen geïnteresseerde kopers daarin vinden? Foto’s en gedetaillerde informatie over alle beschikbare ruimtes in het pand, technische details en plannen, de sterke punten van de locatie en nog veel meer. Om deze brochures in te kijken en te ontdekken welke informatie in de documenten allemaal terug te vinden is, kan je best een kijkje nemen op de pagina met de panden die te koop of te huur zijn!

6. 360° vastgoedservice 

Het pluridisciplinaire team dat zowel instaat voor de verkoop als voor de administratieve diensten en de verschillende onderaannemers (EPC, foto’s, video, elektriciteitsattest) zorgden ervoor da tons pand op de best mogelijke manier onder de aandacht kwam.    

Arnaud D.

Bij de verkoop van een woning of appartement komen heel veel verschillende aspecten om het hoekje kijken. Het vereist ook een aantal verplichte documenten zoals het EPC-certificaat en het elektriciteitsattest. Bij We Invest werken we zowel samen met interne experts als met vertrouwenspartners om de verkopers in staat te stellen probleemloos over die documenten te kunnen beschikken.  

7. Innovatieve en dienstverlening op mensenmaat

Bedankt Lucas voor je uitzonderlijk goed geleverd werk. Je professionalisme boezemde niet alleen erg veel vertrouwen in, het contact met jou verliep ook bijzonder hartelijk en menselijk. .

Françoise T.

Bij We Invest zijn we ervan overtuigd dat technologie ten dienste moet staan van de mens en onze klanten centraal moeten staan in onze dienstverlening. Onze makelaars zijn gepassioneerd door de vastoedtransactie. Een goede vastgoedmakelaar is in de eerste plaats iemand in wie je vertrouwen moet kunnen hebben.

Wil jij ook gebruik kunnen maken van de diensten van We Invest?

Meer over onze diensten



Verder lezen?