We Invest, jouw lokale vastgoedkantoor

Onze gespecialiseerde makelaars in je regio hebben maar op één ding voor ogen: jou van a tot z begeleiden om jouw vastgoeddroom waar te maken.

Eigenaar zit op een bank met zijn We Invest makelaar die de verschillende stappen van een verkoop uitlegt.

We zijn méér dan een vastgoedkantoor

Jouw We Invest-kantoor brengt de beste vaardigheden samen in één enkel vastgoedkantoor. Zo bieden we je een totaalpakket met innovatieve en vooral menselijke service. Dat vertaalt zich in betere resultaten en een unieke klantervaring.

Een klassiek kantoor

 • Klantendatabase

 • Prijsschatting

 • Zichtbaarheid op vastgoedplatformen

 • Basis fotoshoot

Wat We Invest biedt, zonder meerprijs

 • Klantendatabase

 • Realistische prijsschatting

 • Zichtbaarheid op vastgoedplatformen

 • Professionele fotoshoot

 • Videoshoot en virtuele rondleiding

 • Geoptimaliseerde digitale zichtbaarheid

 • Innovatieve offline zichtbaarheid

 • Gepersonaliseerde brochure van je woning

 • Begeleiding van je project van a tot z

 • State-of-the-arttechnologie om je pand te evalueren

 • Commissie enkel op basis van het succes van je project

 • Gegarandeerde resultaten en bovendien meer vrije tijd voor jou!

Dienstverlening met een strik errond

Door de samenwerking met We Invest geniet je van een innovatieve en menselijke aanpak. Van schatting tot handtekening: je makelaar wijdt zich volledig aan het slagen van je vastgoedproject.

Gezien en verkocht worden

Onze marketingexperts hanteren een online en offline strategie om de kwaliteit en zichtbaarheid van je advertentie te optimaliseren. Professionele foto's en video's, virtuele rondleidingen, aantrekkelijke uithangborden en publicatie op onze sociale media zijn slechts enkele elementen die we inzetten om je vastgoedproject te doen slagen.

Ultramoderne technologie

Onze technici bieden verschillende technologieën aan onze makelaars zodat zij je zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. De meest recente tool is onze online schattingsmodule.

In minder dan 2 minuten krijg je zo een gratis schatting van je woning!

Lokale expertise

De lokale expertise van je We Invest-makelaar is een onmiskenbare troef. Je makelaar is perfect op de hoogte van lokale markttrends en weet welke plaatsen het ontdekken waard zijn. Zo is hij in staat de beste prijs te bepalen en de uitzonderlijke meerwaarde van je pand in de verf te zetten!

Geloof ons niet op ons woord. Geloof het woord van onze klanten

Ward en Emiel hebben mij super goed geholpen met de verkoop van mijn woning! Dikke merci voor de goede hulp!

Yannick

Yannick

17 maanden geleden

Ik ben uitermate tevreden over de diensten van We Invest Overijse. Een meer bepaald van Mvr Sophie Lafond. Voor de verhuur van mijn appartement hebben ze vrij snel een huurder gevonden. Ze hebben de volledige opvolging op hun genomen. Ikzelf heb er weinig tijd in moeten steken. Super service!

Anthony Shaikh

Anthony Shaikh

15 maanden geleden

Bijzonder fijne ervaring met de samenwerking met dit kantoor. Anouck en haar team nemen jouw project ter harte en doen het nodige om alles in goed banen te leiden. Doe zo verder!

bart D'hondt

bart D'hondt

13 maanden geleden

Topmakelaars ! Een serieuze aanpak. Je merkt dat ze weten wat ze doen. Ze houden rekening met je wensen en zorgen. De communicatie is snel en duidelijk. De afhandeling van de verkoop was snel en zonder problemen. Tot slot wil ik nog zeggen dat de foto's van ons huisje prachtig waren !

Kelly Vercammen

Kelly Vercammen

2 maanden geleden

Anouck van We Invest Vilvoorde vond op korte tijd goede huurders voor mijn appartement. Gemakkelijke communicatie via mail of WhatsApp. Anouck is altijd vriendelijk en behulpzaam. Flexibel en past zich aan om haar klanten goed te kunnen helpen. Ik raad dit kantoor zeker aan.

Stéfanie Michiels

Stéfanie Michiels

13 maanden geleden

We zijn héél tevreden over de samenwerking met We Invest Vilvoorde. Makelaar Anouck heeft onze opdracht om onze quasi nieuwe villa in het Mechelse zeer ter harte genomen. Dankzij haar inzet is het nieuwe huurcontract onmiddellijk na het vorige kunnen doorlopen. Anouck hield ons regelmatig op de hoogte over kandidaat huurders. Ze verzamelde alle nodige informatie en informeerde ons uitgebreid, met details die ook iets meer zeggen over de kandidaat huurders, en toch steeds op een respectvolle manier. Als we opnieuw een makelaar nodig hebben zullen we de opdracht zeker opnieuw aan haar geven.

Diane Haelwaeters

Diane Haelwaeters

8 maanden geleden

Wij kwamen toevallig in contact met We Invest via hun handige online schattingstool die voor iedereen beschikbaar is. Daags nadat ik een schatting had ingegeven kreeg ik telefoon van Carl om te vragen of hij nog iets voor ons kon betekenen. Sindsdien is Carl een vaste partner in onze zoektocht naar een nieuwe thuis. Ook al kopen we deze misschien niet via We Invest, toont Carl zich erg betrokken en is hij een waardevolle partner. Daarnaast maakt hij het verschil met zijn sterke kennis van de markt. Absolute aanrader!

Mathijs Denys

Mathijs Denys

24 maanden geleden

Ik ben super goed geholpen door Carl Wulfrank! Afspraken maken ging heel vlot en met veel enthousiasme :) Als ik met vragen of dergelijke zat werd ik meteen gebeld en kreeg ik de nodige uitleg!

krienable meeusen

krienable meeusen

21 maanden geleden

Als koper was het proces met We Invest, meer specifiek met Alexandre, een hele vlotte ervaring. Top service, en grote responsiviteit.

Pieter Van Twembeke

Pieter Van Twembeke

24 maanden geleden

Emiel en Ward zijn zeer goede makelaars! Als nieuweling met veel vragen hebben ze mij vlotjes ondersteund in mijn zoektocht. Zeker aan te raden!

may jay

may jay

17 maanden geleden

Vragen over je vastgoedproject?

We hebben het antwoord