We Invest opent 3 nieuwe vastgoedkantoren in samenwerking met Urbis Vastgoedgroep

1 minute lezen

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen

Met deze samenwerking zullen We Invest en Urbis Vastgoedgroep gezamenlijk drie vastgoedkantoren lanceren in Gent, Antwerpen-Linkeroever en in Kortrijk.

Gent, 30/11/2023 - De consolidatiegolf binnen de vastgoedsector gaat onverminderd verder. Steeds meer kleinere vastgoedkantoren kiezen voor een samenwerking met een grotere groep voor de gekende schaalvoordelen, maar ook om de nodige toekomstige investeringen te verzekeren en om concurrentieel te blijven.

Een voorbeeld daarvan is de nieuwe samenwerking tussen We Invest en Urbis Vastgoedgroep. De Belgische vastgoedfranchisor ‘We Invest’ is sinds 2014 actief en kon met zijn innovatieve aanpak op technologisch- en marketingvlak ondertussen al een 45-tal zelfstandige vastgoedondernemers overtuigen van hun toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde wordt nogmaals bevestigd door een nieuwe samenwerking met Urbis vastgoedgroep. Urbis Vastgoedgroep, zal naast hun andere activiteiten zoals Urbis rentmeesterschap en Urbis vastgoedcoaching, 3 vastgoedkantoren uitbaten onder de We Invest naam.

Rudy Leroy, ceo Urbis bevestigt: “We waren op zoek naar een innovatieve partner om onze makelaardijtak naar het volgende niveau te tillen. Zo kunnen we woningen beter én sneller op de markt te brengen, want net dat hebben onze klanten nodig in de concurrentiële markt van vandaag."

Deze samenwerking markeert dus ook een belangrijke mijlpaal voor beide partijen en beoogt de versterking van hun positie op het Vlaamse vastgoedlandschap. Louise Gournon, general manager voor We Invest: "De samenwerking met Urbis Vastgoedgroep markeert een strategische stap voorwaarts in onze groeiplannen. We breiden ons steeds sneller uit in Vlaanderen."

Als gevolg van deze samenwerking zullen We Invest en Urbis Vastgoedgroep gezamenlijk drie vastgoedkantoren lanceren in Gent, Antwerpen-Linkeroever en in Kortrijk. Dat brengt het totaal aantal kantoren voor We Invest in België op 36. De verdere uitbreiding van We Invest zal zich blijven focussen op Vlaanderen en op hun nieuwe markt in Frankrijk.


Verder lezen?

Hoe helpt We Invest zijn kantoren groeien?

4 minuten lezen

We Invest is het snelst groeiende vastgoednetwerk van België, met 10 extra kantoren in 2023. En toch is de kans groot dat je nog maar weinig over ons hebt opgevangen: We Invest is vooral actief in Brussel en Wallonië. Maar hoe wil We Invest zich ook op de Vlaamse markt ontwikkelen?

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen