dVO: "Brusselse vastgoedscale-up We Invest doet groeiplannen uit de doeken"

1 minute lezen

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen

Lees het artikel verschenen in de Vlaamse Ondernemer over de expansiestrategie van de We Invest groep.

BRUSSEL 07/02/2024 - Het gaat hard voor de Belgische vastgoedscale-up We Invest. Dit jaar heeft de groep de kaap van 35 vastgoedkantoren overschreden en het break-evenpunt bereikt na sterke investeringen in technologie en marketing. Dit jaar wil het bedrijf zijn ambitie verder waarmaken door zowel nationaal als internationaal te blijven groeien:

Ons doel als scale-up was om in 2023 het breakevenpunt te bereiken en onze expansie in Vlaanderen te versnellen. Daar plukken we nu de vruchten van, met nu al 3 bijkomende vastgoedkantoren dit jaar, en nog meer in het vooruitzicht. Ons doel is om eind dit jaar in alle Vlaamse centrumsteden aanwezig te zijn.

Louise Gournon, General Manager We Invest

Hun innovatieve aanpak is mogelijk dankzij het sterke interne team en de coaching die de groep biedt aan zijn makelaars. We Invest heeft in eigen land al kunnen overtuigen door op zeer korte tijd 35 kantoren uit te bouwen.

Dit jaar konden ze al drie nieuwe vestigingen openen in Vlaanderen. De scale-up heeft sterk geïnvesteerd in technologie om hun makelaars bij te staan in de vastgoedtransactie, én in innovatieve marketing om hun postitie in Vlaanderen te verstevigen. 

Daarnaast heeft We Invest ook zijn expansiestrategie in Frankrijk aangekondigd. Xavier Belvaux, de nieuwe General Manager in Frankrijk, heeft als doel om tegen eind 2024 250 makelaars in deze nieuwe markt aan te trekken. Met zijn ervaring als COO bij Orpi brengt Belvaux waardevolle ervaring mee naar We Invest.

We Invest is een innovatief netwerk van makelaars. Samen met onze zelfstandige kantoorbestuurders gaan we vastgoed anders bekijken door de mens opnieuw centraal te stellen in de vastgoedtransactie. We bieden onze kantoren een toolbox aan dat zich richt op technologie, coaching en (digitale) marketing, zodat ze tijd kunnen winnen en hun vastgoedkantoor sneller kunnen laten groeien.

Meer over We Invest?

Verder lezen?

Opnieuw een jaar vol groei voor We Invest

5 minuten lezen

2023 was een jaar dat bol stond van uitdagingen, maar ook van veel vreugdevolle momenten van samenhorigheid. De ontwikkeling van nieuwe tools, de vele opleidingen en het feit dat ons team opnieuw fors is uitgebreid, getuigen allemaal dat we bijzonder fier mogen zijn op wat we in 2023 hebben verwezenlijkt.

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen

Hoe helpt We Invest zijn kantoren groeien?

4 minuten lezen

We Invest is het snelst groeiende vastgoednetwerk van België, met 10 extra kantoren in 2023. En toch is de kans groot dat je nog maar weinig over ons hebt opgevangen: We Invest is vooral actief in Brussel en Wallonië. Maar hoe wil We Invest zich ook op de Vlaamse markt ontwikkelen?

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen