We Invest opent twee nieuwe vastgoedkantoren rond Antwerpen

1 minute lezen

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Julien Van Nuffel 👨‍💻

Marketingexpert voor vastgoedprofessionals in Vlaanderen

We Invest gaat zijn aanwezigheid in Antwerpen verder uitbreiden met de opening van twee nieuwe kantoren in Edegem en in Linkeroever.

Antwerpen, België - We Invest, het innovatieve Belgische vastgoednetwerk, heeft vandaag aangekondigd dat ze hun aanwezigheid in Antwerpen verder uitbreiden met de opening van twee nieuwe kantoren in Edegem en in Linkeroever. 

Het kantoor in Edegem is ideaal gelegen in het Elysia park en zal van daaruit de hele Antwerpse Zuidrand bedienen. Meike Vetters, kantoorbestuurder licht toe: “Na heel wat ervaring in de streek voel ik met We Invest de ondersteuning die ik nodig had om mijn eigen kantoor uit de grond te stampen.”

Met reeds 35 kantoren verspreid over het hele land is We Invest geen onbekende in de vastgoedsector. Het bedrijf heeft aanzienlijke investeringen gedaan in hun marketing en technologie, en kon zo de afgelopen jaren snel groeien. Deze twee bijkomende kantoren vormen een belangrijke mijlpaal in deze expansie.

Pieter Dewaele, kantoorbestuurder van het nieuwe kantoor in Linkeroever, is enthousiast over de samenwerking: "Dit is ons derde kantoor in samenwerking met We Invest. We waren op zoek naar een innovatieve partner om onze makelaardijtak naar een hoger niveau te tillen. Met We Invest kunnen we woningen beter en sneller op de markt brengen, wat onze klanten nodig hebben in de competitieve markt van vandaag." 

Met hun digitale en innovatieve aanpak heeft We Invest een sterke reputatie opgebouwd in de vastgoedsector. Ze streven ernaar om de vastgoedmarkt te transformeren en transparanter te maken voor zowel kopers als verkopers en dit door de klant opnieuw centraal te zetten in de vastgoedtransactie. Louise Gournon, General Manager van We Invest, voegt toe: "Een dynamische vastgoedmarkt zoals die in Antwerpen past perfect bij het digitale en innovatieve model waar We Invest voor staat.”

Het kantoor in Linkeroever zal naast bestaande vastgoed ook heel wat nieuwbouwprojecten in zijn portefeuille hebben, zoals bijvoorbeeld het Villa Hortensia project in Burcht. 


Verder lezen?

Gebruikmaken van AI als vastgoedmakelaar? Lees onze tips!

7 minuten lezen

Hoe kan jíj AI opnemen in je dagelijkse werking als makelaar? En welke volgende stappen mogen we verwachten? Onze tech-experts leggen kunstmatige intelligentie onder de loep.   

Léa Léonard 👩🏻‍💻

Léa Léonard 👩🏻‍💻

Specialist in het ontcijferen van vastgoedtermen