Verkopen of verhuren
met We Invest

Ongelooflijk alles wat wij kunnen doen om je woning te verkopen of verhuren.

We gaan ervoor!

Uw huis is uniek.
Het verdient een verkoop onder de beste omstandigheden.

Ik verloor veel tijd door mijn huis eerst zelf, en dan via een ander vastgoed makelaar te willen verkopen. We Invest combineert beroepsernst, talent en professionaliteit. Het eigentijdse bureau zet de laatste technologische innovaties in om je woning naar waarde te verkopen.
Philippe
Klant van Stéphane
Mijn eigendom stond al een tijdje te koop bij de concurrentie. Na maanden stilte was een prijsdaling hun enige oplossing, waardoor ik beroep deed op We Invest. Zij behielden de optimale waarde van mijn huis en verkochten het snel en onder de beste voorwaarden.
Max
Klant van Géraldine
Wij stonden versteld van hun betrokkenheid en goesting, en van de ondersteuning die veel verder ging dan ‘simpele’ administratieve afhandeling.
Karolina
Klant van Daniel en Laurent
De dynamiek binnen het We Invest-team overtuigde me: ze waren altijd goedgeluimd en luisterbereid. Ik ben meer dan tevreden over mijn keuze van vastgoedmakelaar voor de verkoop van mijn woning.
Mady
Klant van Jonas
Mijn makelaar was proactief, behulpzaam en kwam met de beste oplossingen voor mijn wensen. Ik beveel We Invest van harte aan, vooral aan andere veeleisende huiseigenaars.
Mehdi
Klant van Sarah
Hun service en opvolging is buitengewoon. Vanaf het eerste moment werden we vorstelijk behandeld.
Melissa
Klant van Jordan
Nooit eerder was ik zo tevreden over een makelaarskantoor.
L.R
Klant van Jonathan
Professionele en voortreffelijke service. Na 4 dagen was mijn appartement verhuurd!
Pieter
Klant van Nicolas

Uw woning verkopen of verhuren
was nog nooit zo eenvoudig.

Stap 1/6

Schatting

Een We Invest-makelaar die gespecialiseerd is in uw gemeente, komt de waarde van uw eigendom schatten op basis van objectieve criteria, zijn kennis van de markt en de huidige trends.

Stap 2/6

Aanmaak van een verkoopdossier

Je makelaar helpt je bij het verzamelen van de nodige juridische documenten voor een verkoop of verhuur.

Stap 3/6

Presentatie van eigendom

Samen met je makelaar ontwikkel je een strategie om je eigendom zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een professionele fotograaf zorgt voor het beeldmateriaal. Daarnaast baseren we onze hele marketing op video’s, een virtuele rondleiding, grondplannen en een mooie brochure.

Stap 4/6

Huisbezoeken

Je makelaar past de bezoekregeling aan jouw wensen aan. Hij zorgt voor een regelmatige en transparante opvolging zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van de verkoop.

Stap 5/6

Onderhandelingen

Na een rondleiding in je woning kunnen kandidaat-kopers een bod doen. Om de beste prijs uit de wacht te slepen, vertegenwoordigt je makelaar jou tijdens de eventuele onderhandelingen. Van zodra er een bevredigend bod binnenkomt, hoef jij alleen nog maar te tekenen.

Stap 6/6

De Ondertekening

Je makelaar begeleidt je tot aan de ondertekening van de verkoopovereenkomst en akte, of het huurcontract. We garanderen een proactieve communicatie met de notaris en beloven een ongedwongen ondertekening binnen de optimale termijn en onder de beste omstandigheden.

Werken met We Invest
betekent uw eigendom toevertrouwen aan een team van experts!

 • Menselijke
  ondersteuning

 • Technologische aanpak

 • Marketing
  specialisten

 • Lokale Expertise

 • BIV Certificatie

Een menselijke
ondersteuning

Je woning verkopen of verhuren is een van de belangrijkste en meest intensieve transacties uit je leven. Het is essentieel dat je makelaar betrouwbaar is, en een ware partner doorheen dit avontuur.

Ik ben overtuigd!

Een technologische
aanpak

Nieuwe technologieën zijn een praktisch hulpmiddel. Onze makelaars maken gebruik van geavanceerde computertechnologieën, waardoor ze efficiënter werken en meer tijd hebben voor jou.

Ik ben overtuigd!

Marketing
specialisten

Dankzij ons professionele marketingteam (compleet met fotografen, videomakers, adverteerders, grafici en digitale marketeers) etaleren we je woning, maximaliseren we de waarde ervan, en vermenigvuldigen we de contactmomenten met mogelijke kopers. Zo laten we geen enkele kans liggen.

Ik ben overtuigd!

Een lokale
expertise

Je persoonlijke We Invest-makelaar kent je buurt. Hij woont of werkt er al jaren, kent de trends op de lokale markt en weet exact hoe hij potentiële kopers informeert en overtuigt.

Ik ben overtuigd!

Een BIV
certificatie

Het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV) beschermt en regelt de toegang tot het beroep van makelaar. Door hun BIV-certificaat en doorlopende opleidingen weten onze vakbekwame makelaars alles over de technische, praktische en juridische aspecten, maar ook over de fiscale en administratieve kant van de verkoop. Jijzelf krijgt de beste raadgeving en ook kandidaat-kopers kunnen op beide oren slapen.

Ik ben overtuigd!
Ik ben overtuigd!

Wij hebben simpelweg meer
te bieden dan een ander vastgoedkantoor.

Doordat wij verschillende profielen verzamelen binnen één vastgoedmakelaar, kunnen we je meer bieden en ons specifieker richten op jouw behoeften. En dat tegen dezelfde prijs.

Contacteer mij

Wat een klassiek bureau biedt:

 • Klantendatabase
 • Realistische prijsinschatting
 • Zichtbaarheid op hun platform

We Invest voegt toe:

 • Verhoogde digitale zichtbaarheid
 • Zichtbaarheid ter plaatse
 • Een brochure over je pand
 • Begeleiding tot aan de ondertekening van de akte
 • Professionele fotoshoot
 • Video of virtuele rondleiding
 • Geen vaste kosten

Meer weten over
onze aanpak?

Laat hieronder je gegevens achter en een makelaar uit je regio neemt
snel contact met je op.

  Geen verplichtingen!