En poursuivant votre navigation sur ce site vous acceptez l’utilisation de cookies. Ik accepteer

Hoeveel is uw pand waard?

Onze experten zijn er om u te helpen.

Gratis schatting
4,7 / 5

Partner of

Let the others do the talking

Dit bureau weet de tradities en gewoontes te doorbreken, zonder zijn professionaliteit uit het oog te verliezen. Een perfecte mix van technologie en menselijk aspect bieden de best mogelijke service en kwaliteit.
Een makelaarskantoor dat veel gemeen heeft met de beroemde start-up Silicon Valley, maar dan in België. Volgens de mede-oprichter, Gabrielle Amandt, is de missie van We Invest de vastgoedmarkt te revolutioneren.
Optimisme is één van de belangrijkste troeven van het bedrijf. Een manier om medewerkers te laten groeien en hun werk productiever te maken.

In enkele cijfers

48 Dagen

Dagen tot een gemiddelde verkoop

7 %

Is het maximale verschil tussen onze schatting en de werkelijke verkoopprijs

91 %

Succespercentage van verkoop bij We Invest

Onze Diensten overal in België

U kan zich niet inbeelden wat er allemaal mogelijk is om uw pand te verkopen.

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  Technologieën

  Bij We Invest zetten we graag de juiste mensen op de juiste plaats: een goede verkoper is niet per se een uitzonderlijke secretaresse, een uitmuntende fotograaf of computergeek.  Daarom hebben we besloten om de makelaars te omringen met een team beschikkende over complementaire vaardigheden en vooral met hoogwaardige technologische hulpmiddelen, waarmee ze hun tijd kunnen vrijmaken en zich volledig kunnen toewijden aan de beroepsaspecten waarin ze het beste zijn: klantcontact, ondersteuning en advies.

  Nieuwe technologieën worden ter beschikking gesteld aan de makelaars om hen in staat te stellen zich te concentreren op de verkoop van uw eigendom, om sneller te reageren en om een onberispelijke opvolging te kunnen waarmaken, en u zo de beste ervaring met We Invest te kunnen bieden.

  Deze hulpmiddelen zullen de makelaar letterlijk helpen bij al zijn(haar) repetitieve of administratieve taken, zodat hij(zij) zijn(haar) tijd en energie volledig kan besteden aan de marketing van uw eigendom en de uitwisseling, het delen en de proactieve opvolging van zijn(haar) klanten.... Dus u heeft er alle baat bij.

  Opwaardering

  Professionele foto's en video's

  Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het minder dan 2 seconden duurt alvorens een kandidaat-koper beslist of hij(zij) al dan niet op een vastgoedadvertentie klikt, een beslissing die dus uitsluitend gebaseerd is op de eerste foto. De eerste foto is dus doorslaggevend voor het succes van de marketing van uw eigendom: de kwaliteit van deze visuals heeft een impact op de besluitvorming van toekomstige kopers en maakt het mogelijk om hen zo goed mogelijk te informeren.

  Bij We Invest maakt een professionele fotograaf foto's en video's van uw eigendom om de troeven ervan in de verf te zetten, het te onderscheiden van het overvloedige aanbod en het zo aantrekkelijk mogelijk te maken in de ogen van de kopers. Zo zijn wij in staat om het te differentiëren, de verkooptijd te verkorten en uw eigendom tegen de beste prijs te kunnen verkopen.

  Echte en virtuele homestaging

  Omdat u maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken, gaat deze fotoshoot vergezeld van een homestaging van het pand. Door het ontruimen, organiseren en zelf in scene zetten van de meubels, ontwerpt de makelaar een omgeving die mooier is en dus tot een positieve besluitvorming van de kandidaat-kopers leidt. Als er werken nodig zijn kunnen we via virtuele homestaging helpen vooruit te plannen.

  Marketing

  Naast de visuele promotie van het onroerend goed dankzij professionele videomakers en fotografen, worden de makelaars van We Invest omringd door een team van marketeers die hen begeleiden en adviseren bij de promotie van elk onroerend goed.

  De marketing van We Invest is een favoriet en stelt ons in staat om reclamecampagnes uit te voeren die aangepast zijn aan elk onroerend goed, dankzij hun kennis, hun analyse van de sector en een grondige studie van de specifieke kenmerken van het onroerend goed.

  Zichtbaarheid in multi-platform

  Uw eigendom geniet een verhoogde zichtbaarheid zowel on- en offline, of het nu gaat om vastgoedplatforms, onze website, sociale media, de verkoopplaats of in de buurt ervan. Elke kans wordt aangegrepen om kandidaat-kopers te bereiken, waar ze zich ook maar bevinden.

  Opmaak van plannen

  Om een beter inzicht te krijgen in het pand, haar structuur en de verschillende mogelijke configuraties, en om kopers in staat te stellen zich er gemakkelijk op te projecteren, zijn 2D- en 3D-plannen essentiële instrumenten.

  Gedetailleerde brochure & website

  Om klanten duidelijke, volledige en nauwkeurige informatie te verstrekken en uiteindelijk om te zetten in kopers, geloven wij in volledige transparantie: onze website biedt nauwkeurige informatie over het onroerend goed, zodat elke klant zich daarin kan projecteren. Op dezelfde manier wordt er een gedetailleerde en volledig gepersonaliseerde brochure van uw woning en zijn omgeving gemaakt.

  Juridisch

  Het afronden van een vastgoedverkoop is onlosmakelijk verbonden met een reeks juridische procedures. We Invest makelaars zijn opgeleid en beheersen deze concepten en procedures om u zo goed mogelijk te begeleiden: zij staan u bij, adviseren u en helpen u bij alle stappen en vragen, vanaf de voltooiing van het verkoopdossier tot en met de ondertekening van het compromis en tenslotte de verkoopakte.

  Omkadering

  Terwijl onze makelaars u van A tot Z ondersteunen tijdens de verschillende fasen van een verkoop, worden zij ondersteund en begeleid door advocaten en specialisten in het vastgoedrecht om u optimale opvolging te garanderen en onaangename verrassingen te voorkomen, van de voorbereiding tot en met de afsluiting van uw verkoop.

  BIV-certificering & opleiding

  Toegang tot een dergelijk technisch beroep vereist kennis, vaardigheden en nauwkeurigheid. Om een optimale servicekwaliteit te bereiken, zijn onze makelaars allemaal BIV-gecertificeerd. Dit diploma garandeert hun technische, ethische en juridische kennis van de verkoop van onroerend goed en hun ervaring hierin.

  Daarnaast zijn al onze makelaars verplicht zich te houden aan de eigen kwaliteitsregels van We Invest, die hun professionaliteit en kwaliteitsondersteuning waarborgen. Daarnaast worden er regelmatig opleidingen georganiseerd om elke makelaar op de hoogte te houden van de verschillende wijzigingen in de vastgoedwetgeving en om u de meest geschikte oplossingen voor uw situatie aan te bieden.

  laptop

  Interesse?

  Krijg een gratis schatting van uw pand.

  Bent u een makelaar?

  We gaan tot het uiterste zodat onze agenten de beste zijn...

  Join the team