En poursuivant votre navigation sur ce site vous acceptez l’utilisation de cookies. Ik accepteer

Hoeveel is uw pand waard?

Onze experten zijn er om u te helpen.

Gratis schatting
4,7 / 5

Partner of

Let the others do the talking

Cette agence bruxelloise parvient à briser les codes établis, sans pour autant mettre son professionnalisme de côté. Une alliance de la technologie et de l’humain pour offrir la meilleure qualité de service possible.
Une agence immobi­lière qui a beaucoup de points com­muns avec les célèbres start­up de la Silicon Valley, ça ne court pas les rues en Belgique. De l’aveu de sa co­fondatrice, la Bruxelloise Gabrielle Amandt, on aime bousculer les co­des chez We Invest.
L’optimisme ambiant est l’un des atout principal de l’entreprise . Une manière d’épanouir les employés et de rendre leur travail plus productif.

In enkele cijfers

48 Dagen

Gemiddelde verkooptijd

7 %

Maximum verschil tussen onze schatting en de verkoopprijs

91 %

Succes percentage van ons agentschap

Onze Diensten overal in België

U kan zich niet inbeelden wat er allemaal mogelijk is om uw pand te verkopen.

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  laptop

  Ontdekken

  Technologieën

  Bij We Invest zetten we graag de juiste mensen op de juiste plaats: een goede verkoper is niet per se een uitzonderlijke secretaresse, een uitmuntende fotograaf of computergeek.  Daarom hebben we besloten om de makelaars te omringen met een team beschikkende over complementaire vaardigheden en vooral met hoogwaardige technologische hulpmiddelen, waarmee ze hun tijd kunnen vrijmaken en zich volledig kunnen toewijden aan de beroepsaspecten waarin ze het beste zijn: klantcontact, ondersteuning en advies.

  Nieuwe technologieën worden ter beschikking gesteld aan de makelaars om hen in staat te stellen zich te concentreren op de verkoop van uw eigendom, om sneller te reageren en om een onberispelijke opvolging te kunnen waarmaken, en u zo de beste ervaring met We Invest te kunnen bieden.

  Deze hulpmiddelen zullen de makelaar letterlijk helpen bij al zijn(haar) repetitieve of administratieve taken, zodat hij(zij) zijn(haar) tijd en energie volledig kan besteden aan de marketing van uw eigendom en de uitwisseling, het delen en de proactieve opvolging van zijn(haar) klanten.... Dus u heeft er alle baat bij.

  Opwaardering

  Professionele foto's en video's

  Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het minder dan 2 seconden duurt alvorens een kandidaat-koper beslist of hij(zij) al dan niet op een vastgoedadvertentie klikt, een beslissing die dus uitsluitend gebaseerd is op de eerste foto. De eerste foto is dus doorslaggevend voor het succes van de marketing van uw eigendom: de kwaliteit van deze visuals heeft een impact op de besluitvorming van toekomstige kopers en maakt het mogelijk om hen zo goed mogelijk te informeren.

  Bij We Invest maakt een professionele fotograaf foto's en video's van uw eigendom om de troeven ervan in de verf te zetten, het te onderscheiden van het overvloedige aanbod en het zo aantrekkelijk mogelijk te maken in de ogen van de kopers. Zo zijn wij in staat om het te differentiëren, de verkooptijd te verkorten en uw eigendom tegen de beste prijs te kunnen verkopen.

  Echte en virtuele home staging

  Omdat u maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken, gaat deze fotoshoot vergezeld van een homestaging van het pand. Door het ontruimen, organiseren en zelfs ensceneren van de volumes bereidt de makelaar een omgeving die beter zal leiden tot de positieve besluitvorming van de kandidaat-kopers. Als er werken nodig zijn: we kunnen ook virtuele homestaging uitvoeren om kandidaten te helpen om vooruit te plannen.

  Marketing

  Naast de visuele promotie van het onroerend goed dankzij professionele videomakers en fotografen, worden de makelaars van We Invest omringd door een team van marketeers die hen begeleiden en adviseren bij de promotie van elk onroerend goed.

  De marketing van Invest Invest is een favoriet en stelt ons in staat om reclamecampagnes uit te voeren die aangepast zijn aan elk onroerend goed, dankzij hun kennis, hun analyse van de sector en een grondige studie van de specifieke kenmerken van het onroerend goed.

  Zichtbaarheid in multi- platform modus

  Uw eigendom geniet een verhoogde zichtbaarheid on- en offline, of het nu gaat om vastgoedplatforms, onze website, sociale netwerken, op het verkooppunt of in de buurt ervan. Elke kans wordt aangegrepen om koopkandidaten te bereiken, waar ze zich ook maar bevinden.

  Opmaak van plannen

  Om een beter inzicht te krijgen in het pand, de structuur en de verschillende mogelijke configuraties, en om kopers in staat te stellen zich er gemakkelijk op te projecteren, zijn 2D- en 3D-plannen essentiële instrumenten.

  Gedetailleerde brochure & website

  Om klanten duidelijke, volledige en nauwkeurige informatie te verstrekken en om te zetten in kopers, berusten wij op transparantie: onze site biedt nauwkeurige informatie over het onroerend goed, zodat elke klant zich daarin kan projecteren. Op dezelfde manier wordt er een gedetailleerde en volledig gepersonaliseerde brochure van uw woning en zijn omgeving gemaakt, waardoor het mogelijk is om deze ook na een bezoek te verbeteren.

  Juridisch

  Het afronden van een vastgoedverkoop is onlosmakelijk verbonden met een reeks juridische procedures. We Invest makelaars zijn opgeleid en beheersen deze concepten en procedures om u zo goed mogelijk te begeleiden: zij staan u bij, adviseren u en helpen u bij uw stappen, vanaf de voltooiing van het verkoopdossier tot en met de ondertekening van het compromis en tenslotte de verkoopakte.

  Omkadering

  Terwijl onze makelaars u van A tot Z ondersteunen tijdens de verschillende fasen van een verkoop, worden zij ondersteund en begeleid door advocaten en specialisten in het vastgoedrecht om u optimale opvolging te garanderen en onaangename verrassingen te voorkomen, van de voorbereiding tot en met de afsluiting van uw verkoop.

  IPI-certificering & opleiding

  Toegang tot een dergelijk technisch beroep vereist kennis, vaardigheden en nauwkeurigheid. Om een optimale servicekwaliteit te bereiken, zijn onze makelaars allemaal IPI-gecertificeerd. Dit diploma garandeert hun technische, ethische en juridische kennis van de verkoop van onroerend goed en hun ervaring hierin.

  Daarnaast zijn al onze makelaars verplicht zich te houden aan de eigen kwaliteitshandvesten van We Invest, die hun professionaliteit en kwaliteitsondersteuning waarborgen. Daarnaast worden er regelmatig opleidingen georganiseerd om elke makelaar op de hoogte te houden van de verschillende wijzigingen in de vastgoedwetgeving en om u de meest geschikte oplossingen voor uw situatie aan te bieden.

  laptop

  Interesse?

  Krijg een gratis schatting van uw pand.

  U bent een makelaar?

  We gaan tot het uiterste zodat onze agenten de beste zijn...

  Join the team