Partner of
Ontdek hoe wij 286 personen geholpen hebben om slim te investeren in 2021
Analyse van je investeerdersprofiel
Gezien niet iedereen dezelfde verwachtingen en achtergrond heeft, staan onze adviseurs u dan ook graag bij om te bepalen wat het meest aan uw persoonlijke wensen voldoet.
Advies over fiscaliteit en erfrecht

Moet u kopen als particulier of in naam van een vennootschap - vruchtgebruik en naakte eigendom?


Dankzij onze ervaren medewerkers in deze domeinen kunnen wij u optimaal begeleiden en adviseren in het opzetten van uw investeringstraject.
Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving om uw opvolging inzake familie en fiscaliteit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Onze selectie nieuwbouw-appartementen

Onze adviseurs nemen de tijd om naar u te luisteren en bestuderen tot in detail alle mogelijke investeringen die het best aansluiten bij uw profiel.
Vervolgens presenteren wij u de best mogelijke oplossingen aanwezig op de markt.


Meer nog, onze experts begeleiden u persoonlijk op juridisch vlak zodoende een optimaal comfort te garanderen.

Beheer van je investeringen

Indien u wenst kunnen wij uiteraard ook op zoek gaan naar een goede en betrouwbare huurder…


Dankzij onze partners bieden wij garantie op het beste rendement uit uw investering te halen; door het meubileren van uw appartement of beter nog, door het beheer volledig uit te besteden aan een persoonlijke assistent. Gedaan met de kleine dagelijkse zorgen: alles wordt voor u gedaan.

Begeleiding op lange termijn
Bij We Invest is het aan te raden om klant op lange termijn te worden. U zal deel uitmaken van onze lijst met VIP-klanten die exclusief advies over al onze producten en diensten zullen ontvangen. Wij zullen u ook gedurende de levenscyclus van al uw vastgoedeigendommen bijstaan met het nemen van de juiste beslissingen inzake de aankoop of verkoop van het desbetreffende pand.
We ontmoeten u graag,
zonder enige verplichting

  Wie bent u?

  Vertel wat meer over uzelf.
  female
  male

  Privacy

  Wij respecteren uw privéleven.