Ontdek gratis en onmiddellijk de waarde van jouw huis

Waarom je huis online schatten met We Invest?

  • Gratis en betrouwbare schatting in minder dan 2 minuten, gebaseerd op de criteria van je huis.

  • Je ontvangt je schattingsverlag direct in je mailbox.

  • Gebaseerd op duizenden lokale woningmarktgegevens en performante AI.

Wat is het adres van het te schatten onroerend goed?

We moeten uw adres kennen om uw eigendom met precisie te schatten.

of

Roep je liever een agent aan?

Hoe werkt de online schatting van je huis?

Je vraagt je terecht af hoe een online schattingstool, die je huis nog nooit heeft gezien, de waarde ervan kan bepalen. Maar zodra je de kenmerken van je huis hebt ingegeven (oppervlakte, locatie, enz.), vergelijkt hij deze informatie met een uitgebreide database die altijd up-to-date is! Een algoritme berekent dan de geschatte waarde, die je zal terugvinden in het schattingsverlag van je huis.

  • Voer het exacte adres van je huis in.

  • Selecteer het type van je huis (vrijstaand, 3-front, herenhuis).

  • Vul de eigenschappen van je huis in (EPC, aantal kamers, parkeerplaatsen, verdiepingen, enz.).

  • Bepaal de algemene staat van je huis en de kwaliteit van de materialen.

  • Geef je contactgegevens om het schattingsverlag voor je huis te ontvangen.

Zij gaven ons al hun vertrouwen

4.6/5

Wat zijn de criteria voor een online schatting van mijn huis?

Naast de essentiële criteria voor de online schatting van een appartement of een ander onroerend goed, wordt bij de schatting van een huis rekening gehouden met de volgende extra kenmerken:

Locatie

De locatie van je huis speelt een doorslaggevende rol bij de schatting. Ze beïnvloedt de levenskwaliteit, de toegankelijkheid, de aantrekkelijkheid en bijgevolg de interesse in je pand. Een grote vraag heeft een positieve invloed op de verkoopprijs.

De oppervlakte van je woning

De online taxatietool houdt rekening met de prijs per vierkante meter. Een grotere oppervlakte zal dus een positieve invloed hebben op de waarde van je huis.

Het EPC-certificaat

De EPC-score geeft de energieprestaties van de woning aan. Kopers besteden steeds meer aandacht aan dit criterium, dus een huis met een goede energiescore zal over het algemeen een hogere prijs opleveren.

Het aantal gevels

Die bepalen namelijk de toegang, de rust en de hoeveelheid natuurlijk licht in het huis. Het type woning: rijtjeshuis, 3-onder-1-kap of vrijstaand, wordt dus in aanmerking genomen door de online schattingstool.

De grootte van het perceel

Net zoals de oppervlakte van gebouw wordt meegenomen in de schatting, vormen ook de externe ruimte(s) een toegevoegde waarde. Bebouwde en onbebouwde oppervlakten worden niet op dezelfde manier gewaardeerd bij het schatten van de prijs van een huis.

Veelgestelde vragen

Hoe meer informatie je invult, hoe nauwkeuriger en betrouwbaarder je schatting zal zijn. Als je echter bepaalde velden op het formulier niet kunt invullen, kun je ze gewoon overslaan (zolang ze niet verplicht zijn). Het rapport vertelt je de betrouwbaarheidsindex van de schatting op basis van de beschikbare informatie.

Jouw huis online schatten

Ja, de We Invest online schattingstool is gebaseerd op voortdurend bijgewerkte gegevens, dus schommelingen in de vastgoedmarkt worden weerspiegeld in de berekeningen van de tool.

Een schatting nodig voor een ander type woning?

© 2024 We Invest Real Estate SRL. Alle rechten voorbehouden.