Ontdek gratis en onmiddellijk de waarde van jouw appartement

Waarom je appartement online schatten met We Invest?

  • Gratis en betrouwbare schatting in minder dan 2 minuten, gebaseerd op de criteria van je huis.

  • Je ontvangt je schattingsverlag direct in je mailbox.

  • Gebaseerd op duizenden lokale woningmarktgegevens en performante AI.

Wat is het adres van het te schatten onroerend goed?

We moeten uw adres kennen om uw eigendom met precisie te schatten.

of

Roep je liever een agent aan?

Hoe werkt de online schatting van je appartement?

Je vraagt je terecht af hoe een online schattingstool, die je appartement nog nooit heeft gezien, de waarde ervan kan bepalen. Maar zodra je de kenmerken van je appartement hebt ingegeven (oppervlakte, locatie, enz.), vergelijkt hij deze informatie met een uitgebreide database die altijd up-to-date is! Een algoritme berekent dan de geschatte waarde, die je zal terugvinden in het schattingsverlag van je appartement.

  • Voer het exacte adres van je appartement in.

  • Selecteer het type appartement (studio, duplex, penthouse).

  • Vul de details van je appartement in (aantal kamers, terras, verdieping, enz.).

  • Bepaal de algemene staat van je appartement en de kwaliteit van de materialen.

  • Geef je contactgegevens op om het schattingsverslag voor je appartement te ontvangen.

Zij gaven ons al hun vertrouwen

4.6/5

Wat zijn de criteria voor een online schatting van mijn appartement?

Naast de essentiële criteria voor de online schatting van een woning of een ander onroerend goed, wordt bij de schatting van een appartement rekening gehouden met de volgende extra kenmerken:

De verdieping

Bij de schatting van je appartement wordt rekening gehouden op welke verdieping het appartement zich bevindt, omdat dat een directe invloed heeft op het uitzicht, natuurlijk licht en rust. Een begane grond wordt niet op dezelfde manier getaxeerd als een bovenverdieping.

Buitenruimte

Of het nu gaat om een klein balkon of een groot terras, de aanwezigheid van een buitenruimte is een toegevoegde waarde voor je appartement waarmee rekening moet worden gehouden bij de online schatting van je appartement.

Type appartement

Studio, penthouse, loft, duplex, etc. Er zijn verschillende configuraties van appartementen, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Deze informatie geeft de online taxatietool een beter inzicht in de unieke kenmerken van je appartement.

Lift

De aanwezigheid van een lift vergroot de toegankelijkheid en biedt meer wooncomfort, vooral voor flats op hogere verdiepingen. Dit criterium wordt beschouwd als een toegevoegde waarde bij de taxatie van je flat.

Vaak gestelde vragen

Onze online taxatietool is de eerste stap op weg naar de verkoop van je appartement en geeft je een realistische prijsindicatie. Voor een nog nauwkeurigere schatting die rekening houdt met het uitzicht, uitzicht, mede-eigendom, enz. raden we je aan om een beroep te doen op jouw lokale We Invest makelaar.

Natuurlijk staan onze We Invest makelaars klaar om je te helpen tijdens het hele verkoopproces van je appartement. Vul ons contactformulier in om geadviseerd te worden door een deskundige makelaar uit jouw buurt.

Een schatting nodig van een ander type woning?

© 2024 We Invest Real Estate SRL. Alle rechten voorbehouden.