02 318 18 08
Locatie 4196359
Digue du Canal 112 1070 Anderlecht
bezorgdatum
Februari 2020
ontwikkelaar
Eaglestone
97%
verkocht

Nieuw architectonisch icoon aan de oevers van het kanaal

VOORDELEN VAN HET PROJECT
Innovatief project aan het kanaal. Een wijk in volle ontwikkeling
Een zeer gunstige prijs per vierkante meter
Een moderne avant-garde architectuur; toekomstig icoon van het kanaal
Nautilus, het boegbeeld van de vernieuwing van het Brusselse kanaal
Brussel kent een sterke bevolkingsgroei. Het centrum is verzadigd en zet uit richting de buitenwijken, die steeds meer aan populariteit winnen. Het gaat hier om het fenomeen van gentrificatie, wat in veel grote steden plaatsvond zoals bijvoorbeeld Brooklyn in New York of de Marais in Parijs. Het kanaalgebied is één van die nieuwe wijken in volle bloei en het project Nautilus is er het boegbeeld van.
Lifestyle
Lifestyle
Een boegbeeld, Nautilus is één van de eerste projecten in een reeks van belangrijke vastgoedontwikkelingen die een indrukwekkende stadsvernieuwing aan beide kanten van het kanaal zullen realiseren. Deze bries van vernieuwing in Anderlecht zal de hele buurt opwaarderen.
Visualiser sur Google
Exterieur
Exterieur
Nautilus is een vastgoedcomplex ontworpen door architectenbureau Axent. Het project telt 194 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De gebouwen situeren zich rondom een uitgestrekt groen plein waardoor zowel woningen, winkels als een kinderdagverblijf harmonieus naast elkaar kunnen bestaan. Het project onderscheidt zich door zijn sobere, eigentijdse en lichte architectuur, die wordt gedomineerd door een slanke toren van 65 meter met een uitzonderlijk uitzicht op het kanaal en op Brussel.
Finitions
Gevels
Voorgevels in wit architectonisch beton
Raam frames
Aluminium en dubbele beglazing
Terrassen
Wit architectonisch beton
Roofing
Groen dak
Parking
240 ondergrondse parkeerplaatsen
Beveiliging
Beveiligde deur en videofoon
Begane grond
Carrefour supermarkt, winkels en een kinderdagverblijf
Interieur
Interieur
Nautilus biedt een mooie mix van woningen, gaande van studio’s tot 3-slaapkamerappartementen voor gezinnen. Elke wooneenheid geniet van een prachtig terras. Binnen is de afwerking op hetzelfde niveau als de innovatieve architectuur: elegant en modern. Tot slot zijn licht, comfort en ruimtelijke planning allemaal belangrijke punten waarrond het project is ontworpen.
Afwerking
Afwerking
Geschilderd apartement
Vloeren
Samengesteld parket en tegels in de natte ruimtes
Keuken
Volledig uitgerust, The Kitchen Company
Huishoudelijke toestellen
Siemens
Sanitair
Volledig uitgerust, Van Marcke
Locatie
Locatie
Nautilus illustreert perfect de karakteristieke en esthetische ontwikkeling van een wijk die volledig vernieuwd wordt. Wonen aan het water is vandaag meer dan ooit trendy geworden. Het kanaalgebied is van strategisch belang voor de toekomstige ontwikkeling van Brussel, waarbij men voormalige industriële wijken in eer wil herstellen.
Anderlecht combineert de voordelen van de stad, maar zet haar groene omgeving in de verf. Nautilus bevindt zich in een trendy wijk in volle bloei en biedt zo zijn bewoners tal van faciliteiten zoals een goede mobiliteit (zij het via verkeersaders of via openbaar vervoer). Ten slotte wordt het project omringd door aanzienlijk wat groen waar u kunt ontspannen of aan uw conditie werken.
Op minder dan 15 minuten met de auto bevinden zich het stadscentrum, het winkelcentrum Westland, Cora en IKEA . U kunt er ook naartoe met het openbaar vervoer.
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Metro-, tram- en buslijnen zijn vlakbij
Shopping
Westland shoppingcenter, Cora en Ikea zijn vlakbij
Bereikbaarheid
5 min van de E19
Groen
De oevers van het kanaal, de vijvers van Neerpede en meer
Energie
Energie
De appartementen van Nautilus bieden u alle voordelen van nieuwbouw en voldoen aan de laatste EBP-normen dankzij goede isolatie, performante frames en een efficiënt ventilatiesysteem voor een ongeëvenaard comfort. Dit alles garandeert toekomstige bewoners significante besparingen op vlak van energiekosten in de komende jaren.
Kenmerken
Verwarming
Gemeenschappelijke gastoevoer met individuele thermostaat
Raam frames
Aluminium met poedercoating en dubbele beglazing
Ventilatie
Individueel double flux systeem met warmterecuperatie
Geluidsisolatie
Dubbel zwevende dekvloer en een akoestische isolatielaag
Taxatie
Taxatie
Bij de aankoop van een nieuwe woning, moet u 21% btw betalen op de verkoopprijs. Maar in sommige gevallen is het mogelijk om een “split” te maken tussen de grond en de constructie. Waarom? Op die manier valt een deel van de verkoopprijs onder het registratierecht (12,5%) wat een verlaging van de totale som oplevert voor de koper. Voor dit project wordt het als volgt opgedeeld: 20% voor de grond (12,5%) en 80% voor de constructie (21%) voor een totale belasting van 19%.
Prijs en beschikbaarheid
3 Kamers en +
4174165
Appartement
133m2
Terras
13m2
Tuin
Nee
Verdieping
5
371.280 €
4174160
Appartement
133m2
Terras
13m2
Tuin
Nee
Verdieping
3
367.200 €
4174153
Appartement
129m2
Terras
15m2
Tuin
Nee
Verdieping
2
354.960 €
D152
Appartement
137m2
Terras
69m2
Tuin
Nee
Verdieping
15
514.080 €
4174184
Appartement
133m2
Terras
13m2
Tuin
Nee
Verdieping
9
378.420 €
D151
Appartement
132m2
Terras
67m2
Tuin
Nee
Verdieping
15
495.720 €
Deze prijslijst is indicatief en kan niet als een offerte worden beschouwd. De prijzen zijn steeds exclusief belastingen en toeslagen. Dit is een niet-contractuele bindende lijst en kan op elk moment worden gewijzigd. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen we de nauwkeurigheid van deze informatie op geen enkel moment garanderen.